divendres, 11 de gener del 2008

l'AVUI continua fent el ridícul:


No sabem els motius pels quals el diari AVUI cada vegada que parla sobre Llàtzer de Tormos ho fa per riure's de la valencianitat de la novel·la. Que n'aprenguen de la resta de la premsa: un periodista i un crític literari, abans de fer el ridícul han d'informar-se..

no us perdeu l'article aparegut al suplement cultural dels dijous

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Antònia Carré no fa una critica objectiva. He llegit el llibre i Carré sols diu que l'argument de Gandia és feble o ridicul i que Anvers en català apareix escrit en altres llocs. I la visió de conjunt que se suposa al critic on és? Una critica de ciència-ficció, com diria Euclides allò que és afirmat sense prova pot ser negat sense prova.

Anònim ha dit...

La critica de l'Avui és una qüestió fe com ve diu l'autora, ja que si l'exemple que posa és la Biblia i els evangelis apòcrifs, la història literària encara que sapiguem no és cap revelació divina. O potser sí? ¿ I si és així qui qui és la divinitat que ha fet aquesta revelació , potser l'Estat?

nnn ha dit...

jo no m'ho prendria tan malament. de fet al text interior deixa bé la novel·la i tal. l'únic que falla és el títol,sí, està clar. però tots sabem la necessitat que tenen els periodistes de fer títols llampants. i no sé... a vegades la gent no s'ho pren tot tan a pit com nosaltres i potser no s'adonen de la "gravetat", etc...